Wednesday, February 29, 2012

Yusry & Lisa Wedding Reception - More pictures from Hubby's camera..

Seperti yang dijanjikan, I berusaha jugak untuk upload seberapa banyak gambar malam ni.. Don't worry, I takkan membebel panjang sebab I know-lah u all nak tengok gambar je kan :)

Sebelum tu, meh nak letak disclaimer sikit

Gambar-gambar ni semua dari kamera husband I, so as a photographer yang mementingkan kualiti dari kuantiti, sila maklum gambar-gambar dalam ni tak edit langsung, i yang convert sendiri and setakat letak watermark dekat gambar orang glamer saje.. So you know lah kan, photographer ni kadang kan ( i think selalu :p) cepat terasa sikit kalau kita upload gambar depa before final editing punye.. :) takut jatuh saham hahaha

Sebelum tu meh kite start dengan gambar yang errrrr --- sabar je lah ----


Yes, you are right, hubby with Nora Danish.. laki i siap cari ke meja ok.. tukang ambik gambar, sape lagi, I lah.. 

 my uncle with Aznil


 MC - Vanidah and FBI


Lisa tengah tunggu pujaan hati yang kene tol..  


Kumpulan Rabbani 


 Decoration of the guest table and of cos - the food!!


Ok, tak yah nak diperkenalkan lagi :p..  


anak didik KRU, tak tau kumpulan ape, tak dapat tangkap TAPI adoi hai, adik2 ni kene belajar banyak lagi ni.. nyanyi memang ke laut betul..  


 nasib ada Jac yang memang best suara dia .. nyanyi lagu Sedetik Lebih and When I fall in love with you...

 and Aizat in the house... spontan Aizat kene nyanyi upon request by Yusry and Lisa



Laki i memang banyakkkk sangat gambar dia dengan female artist... sabarrr la kan.. with Julia Zieglar.. 


with Aizat... 


the RED couple 


 see I told you.. Hubby with Diana Danielle...

me with Dynas... murah rezeki dia mengandung lagi.. I cakap kat dia.. Dynas tinggi nyer you, and she said "kan.. dah la tinggi perut besar lagi".. but she is pretty and glowing!! 


part of our family who came that day 


Sazzy Falak 


membelakangkan pelamin... 


ok, nak jugak merasa duduk pelamin lisa kan..... 

Nanti I sambung lagi ok.. nak tido dah..

Till then 
daaaaaaaa.....





11 comments:

Mama Zharfan said...

semua artis2 yg cun ada tu :)

mama rifQy said...

gelemer hubby kak mira.duk gambo ngan retis kna? eh eh...sgt cantik dynas..kak, mane emir?

Iryani Noor said...

wah wah wah siap bergambo atas pelamin... cantik nyer dynas... tgk gambo2 ko rasa mcm kt red carpet lak...
best betul laki ko dpt bergambo ngan female2 artis.. =p.. weyh aaron aziz xde ke?? ngehehehhe...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wah....seronoknye... siap leh amek gmbr kt pelamin lagi tu...

Ummi Dania Yasmine said...

u dpt duduk kat pelamin lisa. wahhhhh.....suka suka suka :-)

mama_umar_maryam said...

1stly i gelak, hubby u mmg btol2 amik peluang dgn artis2 cun2!hahaha..dynas mmg nmpk glowing kan..sazzy falak nape cam selebet je baju die ek? bkn besenyer die simple tp elegan ke? eh,dah mcm fashion police plak i ;p

Nad @ MamaZakwan said...

kak mira,
sedara ngan lisa ke..?
bestnye dpt join kenduri depa ;)

tu kumpulan forteen
bebudak lagi tu
kene byk blaja
hhehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dynas je yg ila penah jumpa mmg tinggi dia tue

mama tisya said...

kemain sengih hubby mira cz byk posing ngan celebrity..hehehe...nk gmbr lg...gmbr korang ngan pengantin sure ada kn..cpt2 nk tgk:)

mama tisya said...

eh lupa nk tnye..erra di jemput ke??

BabyBooned said...

Mr emran mmg lawak sgt sgt! Tak tahan i tgk! Vah vah vahhhh yg paling best gambar last skali, atas pelamin tu ;p

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez