Wednesday, February 29, 2012

Winning entry: The Manhattan FISH MARKET

Lame benor lah i tak menang, ade sebenarnya dalam few magazines, tapi tak redeem hadiah lagi, lagipun i pun tengah mood agak kurang nak masuk contest.. tapi, tapi, tadi bukak FB ade orang kate congrats... seronok la kan... walaupun tak tau lagi contest ape


rupenyer menang contest ni..




I masuk sebab winner is based on the best love quote.. I pulak mane lah orang yang cintan cintun, ayat-ayat jiwang ni lagi lah tak pandai, tapi sebab contest punye pasal, semua boleh hahaha..

so this is my winning slogan, was created in few minutes sebab mase tu i joined last minute and dah ngantuk... (to be honest, i masuk contest selalu last minit :))

3rd Winner - Wan Amira Wan Salleh


Dear Husband,
You turn sour when I told you, you are just like Facebook, but this is what I mean
Facebook's Wall = our world; where I never hide to show that I love you
Facebook's message = our house; where we grow our love together
Facebook's photo = our diary; where we create the history


yes, you are still my Facebook, because everyday there will be a "click" in my heartbeat of you in me and yes, you are additive!!


Love
your wifey


sungguh i tak rasa jiwang pun hehehe..


to that, i just win myself...
The Manhattan FISH MARKET Grilled Flaming Lobster Platter worth RM 109.90


p/s sungguh i suke dapat hadiah makan-makan ni.. :)









8 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tq mira.. ila suka sangat dapat baca winning entry ne.. mira dah 2/3 kali kongsi slogan mira.. mmgla tak jiwang tapi lain dari yg lain.. bestnye manhattan ..ila suka makan set lobster tue.. yummy!!

mama tisya said...

tahniah..best dpt mkn lobster..tk pernh lg try lobster kt fish manhattan

Mama Zharfan said...

congrats!! besh hadiah tu!!

Wansteddy Tales said...

Tahniah mira, besh platter ni. 2x dah try. tp makan berdua quit sebu perut. selalu xluak haha

Jojoe said...

bestnyer mira!!

Ummi Dania Yasmine said...

wahhhhh....slogan mira sangat unik. I suka la you.....

azura samsuddin said...

x jiwang tp unik sis, zura suke!! sgt kretif :)

mummy_ayu said...

congrats...not jiwang but sweet la dear and of coz..up to date..facebook. congrats again!!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez