Tuesday, February 28, 2012

Wedding again...

Actually, malam masa lisa kawin tu, i balik rumah lambat, udah la balik dari PICC dalam pukul 11 lebih, lepas tu since I tinggalkan Emir dekat Kemensah, kene lah singgah Kemensah dulu ambik Emir.. and the best part, my brother called me kate Emir sakit perut and terkucil.. Dengan pakai baju cantik-cantik tu, sampai Kemensah kene cuci segala mala baju, the best part, kene dekat lap kaki, imagine dalam pukul satu pagi lebih kene cuci baju.. penattt!!

then only we arrived our home around 2.. and tidur around 2.15 macam tu, so semalam keje memang macam zombie lah.. then malam semalam pulak habis je tengok Emir buat homework, terus anak beranak sekalian tidur...

then.. ok.. the bottom line is.. that's the reason why it takes me sometime to upload all the pictures heehhehe.. :) insyaAllah malam ni i pulun habis.. especially bab2 fesyen artis kan :)

ok tak pe, i tinggalkan you all dengan gambar ibu bapa, suami, adik I dan yours truly bersama pengantin of the year ok.. kesian depa ni, imagine guests around 1500, semua nak bergambar, semua nak bersalam.. penat berdiri tegak macam tu, even kiterang keluar dewan pun lepas satu jam majlis habis, sebab sibuk ambik gambar kat dalam dewan dulu.. kesian ayah Yusry la kot.. kene berdiri macam tu berjam untuk salam dengan semua tetamu...mase ni pun panjang lagi line nye..


malam ni ok, malam ni ok.. tak pun esok pagi... tapi InsyaAllah...


6 comments:

AJ The Mommy said...

Waa bestnya. U ada kaitan family ke dengan yusry/lisa?

mama tisya said...

best2 dpt p wedding yusry & lisa...cpt up lg gmbr nk tgk :)

mummy_ayu said...

bestnya dpt attend wedding of the year nie..sama cantik, sama padan..moga berkekalan...

Iryani Noor said...

NGEHEHEHEH.... permisi buk, aku cilok gambo nie letak kt blog aku ekk.. =p

Mama Zharfan said...

beshnya attend wedding of the year :)

mama rifQy said...

nak tgk gambar lagik!!!!!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez