Saturday, February 11, 2012

Set bersalin Tropical Herbs

minggu ni ade 3 set orang order, last week mase i pergi Amway shop, tengok set bersalin ni, i cakap, nantilah, i ambil kemudian.. sekali bile i datang balik, dah habis!! not only that, temporarily out of stock...


The"cruel" part, dekat HQ pun dah habis!! bile i tanye stock bile sampai, depa pun tak tau.. so how cow?? stress!! :)

kesimpulannya ramai nya orang lahir dalam tahun naga ni hehehe

2 comments:

Mama Zharfan said...

me masa lps bersalin guna set salindah ajer :)

BabyBooned said...

Tu la my chinese frens ramai gak aim nak beranak this year hahahahaha

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez