Monday, February 27, 2012

Note

I will update gambar-gambar yang diambil masa wedding Yusry and Lisa yesterday soon ---> kene tunggu hubby I rajin ke tak.. sebab banyak dalam kamera dia :)

But overall, just love the wedding, really simple, more like family affairs wedding, tak de dato' datin tan sri ape bagai nak merenjis, semuanya family saje... decoration pun very simple.. even Yusry and Lisa tak de nak tukar2 baju, satu baju je ..

Till then..
daaa


3 comments:

maszmadi said...

update la cepat.. nak tengok jugak..

update cepat eh.. hehe

Iryani Noor said...

hiiiiii hapdate cpt.. dr mlm td aku unggu post ko.. hehehe... btw baju lisa sgt meriah dgn beads.. cantik sgt..

ana-kirana said...

nak tengok nak tengok...

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez