Wednesday, February 01, 2012

The most lovable picture of Emir so far..

geram... lovable ke attractive ke or creative?? either one pun boleh, but I just love this picture which was taken by my husband...




p/s orang Wilayah tengah cuti, Emir sekarang dekat rumah atok dia.. me nak tengok wayang sat dengan hubby :d





9 comments:

Mama Zharfan said...

memang sgt unik & creative!!!!

AyuArjuna BiGoshh said...

kreatif :)

YaYaNsMuM said...

Boleh jadik model nie..(^_^)

Iryani Noor said...

kalu ada contest for creative pic, gambar nie leh menang ni =p..

ashra said...

cantik.suka jugak.hehe

ana-kirana said...

kretip dan cantik!!

Nini D.. said...

wow...hebat!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah unik lah..camana boleh amik gambar mcm ne??

♥ Elin ♥ said...

pic tuh best lah!!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez