Monday, February 20, 2012

Im still here... -- something to share..

ya lah.. im still here.. .


been busy..


as a record, today is my first MC for the year 2012


went to the doctor and err and perhaps I may have to refer to specialist..


hope everything will be fine.. insyaAllah...


and oh.. i have no idea what to wear for Lisa & Yusry's wedding this Saturday -- susah betul jadi orang plus size ni.. baju mahal-mahal belaka.. probably, I just recycle what I have in the wardrobe.


oh, i have been busy too with my Amway project .. :) insyaAllah, slow but steady. I am concentrating on Set bersalin Tropical Herbs / Post natal care set by Amway which strikes 6 orders for this week. Alhamdulillah and next to come is for me to kick-off the vitamin / supplement. 


and as an update, yesterday I visited Faris, the boy who is now fighting for his life. Yes, this time, I broke to tears especially when i hugged his mother. Kite ni ibu, kitelah yang melahirkan dan membesarkan, bukan senang seorang ibu dapat melalui saat-saat di mana anak yang dikandung selama 9 bulan sedang melawan penyakit yang kronik.


Some of my conversation with his mother, honestly we didn't know each other that well but our motherhood tells everything


Me: "awak, i still ingat Faris main bola dengan Emir"
Ibu Faris: "awak doakan Faris ye, kalau umur Faris panjang, dapatlah saya tengok dia main lagi"


Speechless..


Harap kita semua dapat panjangkan doa untuk Faris ..




6 comments:

Mama Zharfan said...

kalau i pun, i akan nangis...moga2 Allah sembuhkan adik Faris..amiin

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

anak2 kecik sakit paling sedih..

Ummi Dania Yasmine said...

akhirnya u pergi majlis lisa n yusri. Bagi i pakai yang sesedap mata memandang dan kena pada tema. :-)

mama_umar_maryam said...

ya Allah..kuatkanlah hati & smgt faris & ahli keluarganye..semoga cpt sembuh..sedeynyer i mira..

BabyBooned said...

:( kesian sgt sgt..

moga faris sembuh nanti..

BabyBooned said...

By d way mira, suspen i baca psl u kena refer specialist tu. keep us updated ye, take care

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez