Tuesday, February 07, 2012

I see and I share || The lift...

Biasenye kalau kate nak pergi basement parking and kalau kate kite gunakan lift, kebiasaanya tempat tu akan labelkan parking as B1, B2, or P1, P2 dan seterusnya, tapi tak pernah  lagi i tengok macam ni.


-2 :D


Mungkin hanya terdapat di Colmar Tropicale, Bukit Tinggi, Pahang :)

Happy Holiday you all.. 




7 comments:

ADEEYA said...

Haooy holiday !

Mama Zharfan said...

;)

BabyBooned said...

so weird! haha!

azura samsuddin said...

zura penah keje kat seremban tahun 2007-2008 bangunan tu -1 patutnya B1 punyelah pestaim lapor diri tergelak2 zura

Nini D.. said...

pelik!

Imaan09 said...

ouh..ada tanda negatif.. hehe
klu bangunan y developernya chiinese lak, xde laa nampak no4.. pas no3, ada no3A..pastu no5..haha..macam2

hayatizain said...

Lif di Science and Technology Tower UiTM SHah Alam takde buttons kat dalam. For first timer sure terperanjat. Macam mana nak pilih level mana nak keluar ..:)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez