Wednesday, February 22, 2012

BIG Winning: 3 days 2 nights at Sunway Putra Hotel KL

courtesy from Santai Magazine... 




and honestly this is my first big winning in the year 2012.. Happy tak? Of course la happy!!..  Even though 2012 seems a lil bit slow from me, but Alhamdulillah, ade jugak rezeki  yang terlekat.. 


sekali lagi, untuk tahun ni yang menariknya nama i tak naik-naik lagi, semua yang menang nama orang lain.. :) and this time around, my husband's name is selected as the winner :) --- tak kisah janjiiiii i pun dapat merasa... The contest winner is selected based on the best slogan, i submitted two entries (diff contests, same magazine) in which at that time, i just prepared the slogan while I was almost fall asleep -- mase tu bangkit kejap sebab teringat due date dah dekat hehe.. actually i target nak menang Grand Lexis, PD, tapi tak de rezeki dekat situ


I baru tau Sunway Hotel Putra ni sebenarnyer dulu Legend Hotel ..




walaupun tengah KL , as long as it is FREE i memang gedik suke hehehe.. -- u think i wanna spend few hundreds just to stay at any hotels in KL.. a BIG no :d




and.. dapat Deluxe room which is worth RM259 per night..  dan paling penting ade Internet Connectivity !!




so, can i say this is my birthday present as well? Alhamdulillah


p/s nak ambik gambar surat tu, tapi sekarang ni my compact camera tak dak..







7 comments:

Mama Zharfan said...

CONGRATS babe!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

beshnyerrrrrrrrrrrr

azura samsuddin said...

alhamdulillah sis, tahniah besnyer dpt stay kat hotel FOC jerk ... tahniah sis :)

Iryani Noor said...

bestt best..
walaupun hotel tu dok kt tgh KL..
yg penting free..
muehehehe....

congratss bebehh

intanloveamir said...

tahniah kak...best tue...;)

Ummi Dania Yasmine said...

Tahniah my MIRA.....hebat la u menang hotel stay ni...:-)

mama_umar_maryam said...

alah,best2..sukenyer!!! dok otel mane2 pon bestkan!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez