Thursday, January 05, 2012

Sambutan Tahun Baru di iCity

It was unplanned.. selalunyer bawak Emir pi tengok bunga api dekat tepi highway je, tapi this year,  secara tak sengaja we went to iCity..  Why? we volunteered to send my sister to her rented house in Shah Alam. and the plus point, her house is exactly behind the iCity..

yada yada, we witnessed the rows and rows of cars "swimming" to iCity and I bet many of the drivers were irritated to park their car. but.. we on the other hand.. sangat best, udah lah adik i punye kawasan gated area, so parking dalam gated area jer..



Mane yang tak ade watermark in the picture, itu laki yang i ambik.. :) Jangan main-main, kiterang siap bawak tikar lagi.. Emir siap cakap, mane makanan, sebab orang sebelah siap macam pergi piknik lagi




rumah adik i serious dekat dengan iCity.. tak sampai 5 minit jalan kaki dah sampai..  first time i datang pun.. selalunyer kalau i datang rumah adik i ni, adik I yang akan bwak Emir pergi iCity, i tinggal rumah dia je... malas nak ikut..



Emir dah tak heran dah nak ambik gambar.. enjoying the fireworks..




Lepas dah habis fireworks, pergilah supper the KFC yang next to iCity.. sambil pergi, ada pulak motor polis yang tersadai.. ape lagi.. Emir interested la kan...





akhir kata, tinggalkan you all gambar Emir ambik sendiri...

Selamat tahun baru!! Moga kite semua dapat ape yang kite nak dalam tahun 2012.. My resolution is still the same, tak de yang berubah.. cumaa, in addition


1. i nak menang something yang lebih dari RM20K in contest
2. i nak buat sikit renovation dalam rumah i


Sekian terima kasih..





7 comments:

Iryani Noor said...

nasib baik rumah jijie dekat... best la dpt celebrate kt icity... mesti firework die meriah gile.. aku celebrate dpn umah mak aku je.. kt masjid ada firework gak.. kekeke...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Em...2 tahun lalu lalang depan icity tu xpernah singgah pon :(

AyuArjuna BiGoshh said...

i tahun baru tu ko main nyenyak tido anak beranak kat umah hehehehe

maszmadi said...

bestnyer dpt tgok firework new year..... masz x tgok pon,kat tv pon x tgok.. huhu sadis kan..

ashra said...

hehe.meriah i city eh..
wah emir...badan tamau kalah dgn moti besar tu ye..hehe

Mama Zharfan said...

beshnya umah adik u sebelah icity ;)
moga tercapai azam u, and me..amiin :)

Ummi Dania Yasmine said...

i dok umah je malam tahun baru sebab tak sihat....hehehe.....wahhhh fireworks.....:-) cantik!!!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez