Monday, January 02, 2012

Ibu dan Emir: Aktiviti Beriadah

Kebanyakan masa i di hujung minggu lebih kepada Emir, dan selalunya laki i akan menggunakan salah satu hari di hujung minggu untuk aktiviti dengan kawan-kawan dia.. ambik gambar la selalunya.. jadinya, i akan cuba buat ape-ape dengan Emir untuk mengelak dia menatap komputer or tv or ape-ape bende empat segi sepanjang masa...


I think salah satu kebaikan duduk dekat kondo, semua facilities ada.. cuma nak tak nak je kite nak gunakan segala kemudahan yang ada..


so, satu petang tu, Emir nak main badminton tenis.. i pun cakap lah, jom main dekat court, lagi  best.. besar and ibu pun boleh keluar segala peluh peluh jugak..



Tu diaaa... dengan raket badminton, Emir dah all gear up nak main dengan ibu dia.. Nasib baik hari tu tak de orang gune court. segan jugak, tapi takpelah... nak main pun dengan anak kan.. we just having fun together..



Emir ni kejap2 i tengok ade gaye main hoki, kejap-kejap macam main tenis.. berpeluh jugak sebab Emir pukul bola sane sini.. but seriously love it, sebab dapat jugak keluarkan peluh..



Kejap je main, dalam half an hour gitu, mak nyer yang penat.. ok lah kan good start for me.. Emir as usual, bateri Energizer, tak nampak penat langsung.. relax je.. Then after that, ajak Emir buat gym dekat kiri kanan.. tengok lah aksi dia, Emir cakap "we must follow the instruction"...


Kalau ibu buat, tak ke buruk benar rupenyer hehehehe..


Monkey bars... Emir still tak dapat nak buat the whole rows...



yang ni i tak tau ape namenyer... :) selalu tengok gymnastic but not sure what is it.. 



Sekian.. dari kami.. Ibu dan anak :)








8 comments:

mama rifQy said...

anak2 mmg suke kan kalo bawak diorang dtg tempat2 camni..leh diorang main2

Jojoe said...

emir nampak dah besar panjang :) happy new year mira

mama_umar_maryam said...

tulah yg bestnyer klu ade kemudahan kt bwh umah je..kite pon blh bepeluh gak kan..

Nini D.. said...

anak teruna akak udah semakin ensem!!

Mama Zharfan said...

semakin besar semakin hensem emir ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

haha.. u must follow what emir say - follow the instructions beb haha

Iryani Noor said...

hehehhe.. comel gile die buat body curl tu... =p

BabyBooned said...

bestnya! this is what i miss doing with gibran. semenjak ada adik ni i miss my quality time with the abang.

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez