Sunday, January 29, 2012

Fun time with the team

It is so true, it is not actually about work, but it is about the environment you have. Alhamdulillah, currently at this moment, it is still fine.. thanks goodness since most of us (actually ALL) are not purely breed from the Company -- most of us have few years experienced working at audit firm before landing our job here.  So, sedikit sebanyak, kami bawak environment masing-masing, but one thing for sure... it is an accounting firm environment haha..



Mai tengok beberapa gambar sakan dengan rakan dan taulan .. :) Sesungguhnya tidakler i ambik banyak gambar memandangkan kamera i kecik molek saja, baik i posing diri sendiri dekat orang-orang yang bawak dslr kan.. :p



Memang sungguh ramai nak ambik gambar kuda yang kene conteng ni.. hajat dihati teringin nak tunggang kat atas tu tapi nasib baik sedar diri takut jadi bahan topik sekalian manusia di Bukit Tinggi, tidaklah saya mahu cari glamour :D



Seperti biase, dalam lif pun nak ambik gambar... :) semua ni bini-bini orang ok, except nun kat belakang yang tinggi tu, baru fresh grad.. tapi dia lah paling most happening sekali dalam department.. kalau dia ade duduk sebelah boss - phew lege.. tak yah la i risau nak pikir topik ape nak cakap sebab dia sentiasaa lah ade topik nak cerite.. 



Me with my roommate.. :) si kecik molek ni, dua kali dia barulah dapat i.. 








 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez