Monday, January 16, 2012

Fried dish || Mushroom Craving

I love mushroom goreng!! and so does Emir.. Actually Emir and I have same taste, ape yang I suke, dia pun suka.. so now I have rival -lah.. dulu i suke-suke je boleh conquer everything, and kalau i suke tak yah nak share dengan bapaknya.. now.. tarak boleh.. even worst, kadang2 tak dapat terus :)


my mushroom goreng.. 



sekarang ni kalau nak makan yang bergoreng, I would rather masak sendiri, sebab dah tak sanggup dah nak pikir - berape kali minyak orang kedai tu dah gune huhu.. tak sanggup tak sanggup... dah masuk 30 ni i dah start concentrate on healthy food :) oklah, goreng goreng pun manenyer healthy kan :) once a while makan jer, nanti teringin pulak..







8 comments:

Mummy Rizq said...

What tepung did u use for d mushroom?

Nini D.. said...

kegemaran kami sekeluarga juga...kasik resepi kak!!

CikLilyPutih said...

memang sedap cendawan goreng ni, but kene makan panas2 lagi omphh

.:HalogAmora:. said...

sila kongsi resepi ye ibu emmir :D

mama_umar_maryam said...

aah..mane resepi..hahaha,goreng2 pon nk resepi kan ;p

Mama Zharfan said...

me suka all kinds of mushroom heheh

BabyBooned said...

Oh yummm! Resipi, mira? ;)

Ummi Dania Yasmine said...

suka mushroom. mushroom goreng pon ok jugak!!!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez