Saturday, January 21, 2012

First winning 2012

Honestly, 2012 doesnt seem to be the lucky year for me hehe.. susah pulak nak tembus menang.. but anyway, to be honest, i pun dah jarang-jarang masuk.. sebab err.. bile dah keje yang balun kite betul-betul ni, balik pun dah penat.. tak larat dah nak ngadap bende lain pulak.. setakat ni offline contest yang i baru join pun, Biolife and Livita je.. -- see baru 2.. (ke i lupe mane2 :D)

Semalam saja lah check Her World winning list, tak letak ape-ape harapan pun, lagipun i dah tau CuteMum ade menang.. sekali i terlupe, kalau i masuk contest, i selalu gune macam-macam nama :D 

and huhu first time, nama Mama i menang..  hehehe.. 



Nama mak i no 11, bawah nama Cutemum :D

Actually ni the second winning, first winning dapat movie voucher, tapi tak sampai lagi, so tak nak upload dulu :)

Ape pun.. syukur Alhamdulillah





4 comments:

Cik Sibuk said...

wah congrats..untungnya..dah la hadiah mahal :)

YaYaNsMuM said...

Wahh....congrats ya!seronok dpt hadiah...(^_^)

Mama Zharfan said...

congrats babe!

azura samsuddin said...

zura pun de join sis tp xde rezeki lg :) tahniah sis!!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez