Wednesday, January 04, 2012

Emir loves puzzle

Currently Emir loves puzzle.. and me on the other side, i do love any toys that stimulates his brain. biar otak kanan dan kiri berfungsi..


he started his puzzle and he didn't allow me to assist him!! not at all!!



tengok lah gambarnya.. nahi nahi nahi.. tak boleh tak boleh.. even ambik gambar pun tak boleh.. tapi bapaknye boleh pulak.. 




kiterang dah stop makan lame dah, but we waited for him to finish his puzzle.. lame jugak la, dengan dia tak berapa kasik kite nak tolong dia.. 




Ni semua gambar curi-curi ambik!! punye lah dia tak kasik..


Dear Emir.. I am proud of you son!! 







6 comments:

Mama Zharfan said...

my zharfan pun suka puzzle ;)

.:HalogAmora:. said...

very independent! bravo emir :D

btw mira, hw old is emir now?

Iryani Noor said...

wahh bagus nyer...
nk train sofia gak la mcm nie.. mix & match baju barbie.. boleh?? hehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

i rasa nak hadiahkan die berset2 puzzle lah :)

Em's Family said...

@suzie... i suke orang main puzzle ni, tapi tak leh selalu la, nanti orang kate skema pulak hahaha

@halogamora emir in 2012 is 6 .. btw u private kan ur blog again hehe

@yani: ok ok.. ade contest lagi mix match (slap me, tak habis2 contest hahaha)

@ayu tangan dihulur, nyiru tapak tangan (damn, my peribahasa is so bad already hehehe)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

balqis pun suka puzzle, kalo dpat ngadap mesti nak habiskan sampai kesudah...sambil nyanyi2 lagik

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez