Saturday, January 14, 2012

Contest tradition..

While in the train, staring blankly at others, suddenly I just thought.. 

Eh, I didnt have any target for contest this year kan kan.. Truthfully, I know it is possible to beat my current largest winning - RM20K, but I know the fact it is not easy. Itu macam satu dalam seumur hidup je.

So looking at my current schedule, balik lambat, dah penat, internet kat rumah pun not promising, so I know chances for me to own anything BIG this year is slim.. nak nak, while my BFF and my other compers friends have already won a lot this year, me on the other hand -- not at All!! not even a small winning.. Can you see :) Dont think 2012 is for me.. :)

But anyway, enough say, my aim is to win any free vacation, be it in Malaysia or outside Malaysia. Kalau dapat outside Malaysia, itu rezeki.. dalam Malaysia, still Im sure Im gonna get a lot of fun macam I dapat pergi Hotel Istana.. Serious best walau dalam KL je.. Both of us pun hantu pergi jalan-jalan, cume budget je cukup tak cukup.. so kalau dapat free -- SUKE!! 

Look back at my previous winning on vacation

2010 
- Hollywood
- South Africa but change to Vietnam -- tak pergi sebab unpredictable thing happen to me in 2010 .. tak de rezeki..

2011
- Hotel Istana

2012?

Next, I just want to win some cash :) tak kisah berapa.. 

So, that's all.. short and sweet, tak yah banyak-banyak buat target, nanti tak jadi pun hehe.. 

kalau dapat lebih dari yang I harapkan.. itu dah cukup bonus untuk I..

Till then,

have a good weekend.. 

and I just realized lately, i dont upload many pictures, banyak bebel je .. :D

4 comments:

Ummi Dania Yasmine said...

Ye mira u banyak membebel early 2012 ni...hehehe.....:-)

Semoga impian u tercapai!!!

Ms and Mr Red Ribbon said...

banyaknya menang tahun2 lepas...
moga2 tahun ini pun murah rezeki :)

Adyshariz said...

moga impian terlaksana..kita pon nk itot rajin cam mira.. ;-)

Mama Zharfan said...

part nak menang holiday tu sama mcm me :)

me nak menang keta gak...and of course semua comper pun aim nak menang keta :) :) tak salah kan aiming high :) usaha, then doa dan tawakkal...kalau dh tertulis memang rezeki kita..insya Allah akan ada kat mana2 tu :)

me doakan utk u, me & kita semua..amiin

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez