Tuesday, January 31, 2012

Berjaya Hills Bowl at Bukit Tinggi..

This is one of the things to do at Bukit Tinggi that I didnt know.. During the briefing, my colleague told me "malam ade bowling tournament", i macam -- ade bowling alley ke kat Bukit Tinggi..


Ade... tapi kene naik shuttle.. the bowling is located at Clubhouse, approximately 5 minutes from Colmar. Sape yang pergi in group, tak tau nak buat ape malam-malam, spend la your time dekat sini..



Tak banyak, tapi cukup untuk menampung sekian sekian visitors.. i rasa ada dalam 10 lane kot and i bet kalau bukan musim cuti, ntah ntah tak de orang pun kat sini kan.. even mase we all datang, only we all je yang ade pun.. tak dak orang lain..



part of the team 



ok ni name group kiterang -- Hot Babe!! terror babe ... dapat no dua dari bawah hahahaha



bawah ni yang pakai baju biru tu my GM.. btw, i really think i need to have my bowling skill.. rasa macam networking pulak kalau tau main bowling ni hehe



Sekian terima kasih, itu saje cerite dari Bukit Tinggi, oh satu game - RM7..





3 comments:

Mama Zharfan said...

besh gak layan bowling heheh

Ummi Dania Yasmine said...

dengan kawan2 mmg best buat aktiviti ni :-)

Iryani Noor said...

miahahah nama group mmg nest... HOT BABE =p... maen bowling nie leh jd addicted tau.. haihhhhh.... =p.. weyh kalu nk ngebowl, sila la ajak aku skali k...

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez