Thursday, December 08, 2011

Winning entry: Sunway Lagoon - you also can join me :)

Bile masuk cuti sekolah, mak bapak pun ade sedikit mood nak cuti sekolah jugak, tak pun, mak bapak akan jenuh pikir nak bawak anak pergi mane..


ok, as for me, memang i nak bawak emir pergi jalan-jalan, and kalau dapat free lagi lah best kan.. so whatever actitvities that allow me not to spend my own money, i will join. starting from the first week of school holidays, alhamdulillah i dapat free tickets to Aladdin The Musical, last week pulak dapat invitation pergi Jake and The Neverland Pirates Party.


This week, Alhamdulillah, i dapat pulak 4 tickets nak masuk Sunway Lagoon dari Astro untuk Astro Fun Night Carnival. So, kire bawak jugak la Emir jalan-jalan, even though tak de lah nak cuti-cuti Malaysia..




Actually i masuk contest ni secara kebetulan je, nak check bil astro, sekali tengok ade contest, lepas tu isi name je, so i pun letak je lah name i, i dapat rase sape2 yang join, dapat je, sebab kalau tengok winner list, macam beratus je..



 Anyway, in the morning pulak, im not sure whether you are aware or not, but Friso pun ade buat Pool Party dekat Sunway Lagoon, All you have to do is to exchange your Friso box for 3 tickets. One box = 2 adults and 1 child.. I tanye hubby, nak pergi tak? sebab kalau kate nak pergi, maunyer kene datang sikit punye awal, sebab it based on first come first serve basis, lepas tu masuk pukul 9, at least has to be there pukul 8 pagi.. malam pulak ade aktiviti.. rase macam malas, tapi kalau tak pergi siang, tak dapat lah emir nak mandi2, takkan nak mandi malam tu kan.. sikit punye sejuk..

so, anyone going?









2 comments:

Mama Zharfan said...

me cuti2 melaka weekend ni :)
me dpt tix aladdin tapi can't make it, sbb tarikh yg me dpt tu, me kena attend course kat bandar Enstek tu..:(

mama_umar_maryam said...

ehehe,igtkn nk kasik tiket aladdin free ;p

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez