Wednesday, December 07, 2011

Winning entry: Her World

First of all, I nak ucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada kawan-kawan se-contest i, sebab dari mereka bertiga lah, to  be specific Ayu, Ezna and Suzie.. i punya semangat masuk contest berkobar-kobar.. dulu i tak suke masuk offline contest, tapi sekarang, i dah lame tinggalkan blog contest untuk concentrate on offline contest sebab offline contest hadiah nye lagi lumayan.. that explains why i dah lame menyepi dari MALAYSIA Giveaway and consequences to that, all my Nuffnang memang jatuh gedebuk, but not that i worry :)


Again, gosh, rasa nak terbeliak biji mata i, Suzi and Ezna, my two BFFs menang the same prizes from Follow Me dan menang hadiah worth RM2,250, dapat barang Cornell lagi you!! pergh.. congrats you all, i hope the cycle continues.. :D and I really really wish one fine day, nama kite berempat naik in one contest so boleh ambik gambar same-same atas stage.. kan kan kan..


Anyway, I have yet to update my two big winnings, first dari Macy dan second dari Syahirah.. gambar dalam husband i punye SLR.. tengah malas pulak, i nak convert ape bagai, perhaps this weekend or tonight, itupun kalau i tak busy..


By the way, referring to this entry, semalam baru pergi ambik hadiah, by right kene ambik hadiah before 30 November, tapi sebab i memang tak sempat nak ambik, ye lah nak kene ambik dari pukul 10 sampai 12, lepas tu 3 hingga 5, i yang keje office hour ni sangat lah susah nak commit kan..  so, semalam laki i dengan baik hati tolong ambikkan, i mase tu kire berserah je lah, kalau dia kate hadiah dah tak ade, then ape nak buat, memang hadiah tu bukan rezeki i..


tapi Alhamdulillah, they still keep my gift, tapi yang best nyer hadiah untuk Marie France belum ready lagi.. so ok lah..:) actually i suka je dapat Marie France, tapi yang i kurang berkenan kalau dapat bende bende service macam ni, they will try to promote other services during our treatment..


Here you go.. my Aesop... nampak best kan, i baru ambik gambar sebelum pergi keje tadi, belum sempat nak belek2.. of cos since name adik i, i akan share dengan dia :D tak dia, adik2 perempuan i kan ramai, boleh je :) this Aesop worth RM510 :D



p/s Sesungguhnya i takkan beli ape2 cleanser or sewaktu dengannya selama setahun dari sekarang :D --- suka :D



7 comments:

Cute Mum said...

tahniah sis..
memang best tgk status sis suzi n sis ezna semalam..
congrtz..

azura samsuddin said...

Alhamdulillah, mmg rezeki sis, tu yg meke ttp simpan hadiah sis :) sgt besh

Mama Zharfan said...

congrats babe!! :) besh nya kalau kita ber4 dpt menang in one contest heheh me & ezna dh few times menang contest yg sama heheheh

AyuArjuna BiGoshh said...

i tak pernah menag barang aesop....memang mahal dan best barang ni...

tahniah beb!

Ummi Dania Yasmine said...

Wah....bagusnya Aesop ni....At least save dah barang u ni :-).....alhamdulilah....HAPPY HAPPY FOR U DEAR!!!!

jojoe said...

dulu i selalu gak menang contest majalah cleo. skrg susah pulak nak menang hahahaha...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah semua buat entry menang contest nampaknye heh

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez