Tuesday, December 20, 2011

Will the boss influence your motivation in the office?

Ya bagi I.. 


berpeluang pindah randah dari satu office ke satu office yang lain (ok, nothing to be proud of), sungguh .. sedikit sebanyak dapat menilai dan lihat balik mane satu boss yang best mane satu boss yang kurang best.. Definitely, boss plays the biggest role to keep the staffs happy at the work place.


Currently, im having a boss that i really respect his thought. sungguh.. dia cakap dekat mane-mane meeting yang i attended with him, semua orang tunggu his opinion.. even i sendiri rasa agak senang bekerja dengan dia..


but anyway, below picture - me with my ex-bosses at G*re*at Eas*t*ern.. Pung and Jerom. Only three of us in the team from Malaysia. Goodness, i really enjoyed working for both of them.. and we were 1 Malaysia team haha.. sangat senang untuk bekerja dengan mereka-mereka. If it was not because to fulfill part of my childhood dream (i mean another offer), I am happy to be there.



But anyway, ape nak risau, email is just a click away.. :)





3 comments:

Mama Zharfan said...

apa2 pun me doakan ug terbaik utk u ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yup betul.. ila dari mula keja sampai sekarang dgn bos yg sama even dia naik pangkat jadi 2nd person kat opis, ila masih ada buat keja time to time dgn bos yang ne.. dah pindah bangunan pun masih dok tepi dia.. ada org tak mo dekat2 dgn bilik dia sebab katanya susah tapi pada ila dari mula start keja sampai sekarang mmg ila duduk dekat sanagt dengan bilik dia.. ok jeeeee... & shes really motivated me.. ila nak jadi mcm dia bos yg kuat keja, disenangi ramai..

maszmadi said...

setuju... masz x tukar tpt keje tp bos selalu bertukar... haha

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez