Sunday, December 18, 2011

What makes a pen a really good pen...


































5 comments:

Syima Emi said...

kak mira, mmg review yg best. saya menang gak contest ni.. xde idea lagi nak review mcm mana.. hahahaha.. kalo mls, tulis je ala2 slogan gitu.. anyway, good luck kak..

Em's Family said...

thanks Emi.. tulis lah, kak mira ade weekend ni je nak buat review lepas ni nak pergi jalan2, tu yang hantar awal sikit tu.. :) lameee pulak tu ambik mase buat entry ni, but i do have fun :)

Mama Zharfan said...

very nice one babe!!! all the best ;)

Zuraida Rahim said...

Very nice review.. saya pun menang tapi lom buat review lagi... Tapi saya punya review xdelah sepanjang ni dan se'best' review akak.

Em's Family said...

Suzie: thanks :)

Zuraida: thanks.. tak de lah sebest mane... i jer tengah ade mood jadi rajin nak buat panjang-panjang :)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez