Friday, December 16, 2011

Wanna see my RM10,000 prizes...

Susulan dari entry ni http://emmira.blogspot.com/2011/12/big-winning-syahirah-iffah-grand-prize.html ramai nak tengok, macam mane lah rupe i punye barang kemas tu kan.. :) Untuk BFF i semua i dah siap pos gambar sebab ade isu berbangkit hehehe..


Kalau ikutkan, i bukan orang yang suke pakai barang kemas.. tak pandai.. ok bukan tak pandai, tak mampu pun iyer jugak, tapi memang rezeki tahun ni lah, dua kali menang bende-bende gold, walaupun kemenangan dari Royal Gold tu bukan untuk physical emas, tapi still jugak dari adik beradik emas, sebab datang dari  Gold Investment.. memang rezeki tahun ni untuk saya.. EMAS.. yerp, and mase itu emas..




Ok, anyway, kemenangan dari Syahirah Iffah tu membolehkan saya menerima barangan kemas bernilai RM10,000 dari Habib Jewels dan hamper dari Syahirah Iffah. Hamper tu i dah letak dekat Kemensah.. sape2 nak ambik pun boleh, tak de hal.. Hari tu kakak yang tolong dekat rumah mak I tu, she called, dia kate dia nak, I ok je :) as long as orang tu mesti gune.. 





Im not really sure, both of it worth in total RM10,000 or the hamper is outside RM10,000..


so wanna see how my RM10,000 gold looks like.. oh yes, I received one jewelries which consist of a pair of earrings and a pendant.. definitely Im not going to use the earrings, so perhaps nanti2 i akan tukar jadikan brooch ke ..














13 comments:

Mama Zharfan said...

congrats babe :) me lom ada rezeki nak menang habib :p moga2 ada rezeki me soon ;) amiin

syahirah dh response to ur letter ker?

Jojoe said...

i see what u mean.. anyway congratss mira!!

azura samsuddin said...

tahniah sis, rezeki sis sekeluarga :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo dapat cash RM10K kalo jual, me jual.hehehehe. lagipun me pun tak suka sarat jugak emas ni.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ok paham.. kalau jual sampai ke 10K?

@e_da said...

huhu kalau jual pun elok kan.. duit leh beli benda yg lain.. apapun tahniah rezki tu..

ana-kirana said...

tahniah mira...rezki sungguh ..

maszmadi said...

alhamdulillah, rezeki dengan gold tahun ni yerk...

tahniah...

ashra said...

wah..rezki kamu ya..hehe
congrats mira! =)

Nini D.. said...

sangat teruja tengok habib jewels itew.. :)

Em's Family said...

thanks everyone.. those yang faham ape i nak bagi tau tu, paham2 sendiri lah kan.. suzz: the answer is NO!!!

Ummi Dania Yasmine said...

congrats...moga terkena tempias gold u kat i....fuhhh fuhhh kasi tiup kuatttt sikit...hehehe :-)

BabyBooned said...

Wow! I told H abt ur winning streak n he's so jealous lol!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez