Saturday, December 31, 2011

The Maze at MidValley

Macam-macam Christmas decoration ade dekat shopping complex. Masing-masing cuba nak attract crowd. So salah satu yang menarik, Christmas decoration dekat Mid Valley.. The Maze.. Patutnya i amik gambar dari atas, so u all nampak lah rupe Maze nye macam mane.. Actually yang perasan pun Emir.. happy dia nampak The Maze..




Sementara laki i pergi The Gardens sat, I lepak la dengan Emir kat keliling ni je.. Sempat lagi kiterang main Hide and Seek. Tapi tak de lah I hide sangat pun, sebab mata nak kene ngekor dia jugak. Ramai orang.. takut terhilang di celah celah pulak..




Ni gambar happy Emir mase dia jumpe I..  takdelah nyorok pun.. dah maknyer besar macam tuttt... nyorok pun still boleh nampak lagi hehe :)




you know, selalunya nak bagi anak happy tak perlukan duit pun, kite je beria kan,. Emir bawak pergi sini or any playground pun dah happy..









3 comments:

Zuraida Rahim said...

Hari tu pun ada ambik gambar kat sini...

Mama Zharfan said...

yeo..betul tu ;) defini kegembiraan bg kanak2 lain kot dgn org dewasa ;)

im_an_ibu said...

How true. Kids are plainly pure n they just want happiness no matter what. :)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez