Friday, December 30, 2011

Hotel Istana - Part 5 || Splash Splash

I nak splash splash??.. definitely not me.. tukang teman tepi pool boleh la.. Like any other kids, nampak je swimming pool umpama nampak padang permainan.. Wajib kene pergi.. I seperti biase, dah siap packing Emir punye baju..


Lepas breakfast pagi-pagi tu, anak I dah tak sabar dah nak merendam dalam air.. Dah tak boleh nak tunggu petang, I pun kasi je sebab sekarang ni petang pun belum boleh janji Emir dapat mandi dekat pool sebab hujan pun tak menentu kan.. pagi pun pagi lah..




Ingatkan dah cukup pagi tak de orang, tapi ramai je mat saleh dah start sun bathing pepagi tu.. oh pak arab sekali.. seronok depaa yaa datang Malaysia ber-sun bathing.. I tak daklah nak ambik gambaq kan.. buat apaa..


Dalam pada Emir mandi tu adalah one little girl ni, dia macam irritated sikit dengan Emir each time Emir melompat dalam pool.. setiap kali Emir lompat, setiap kali lah dia akan sebut "mummmyyyyy".. I buat bedek je, lagipun Emir pun lompat jauh pada dia bukan dekat :)




Emir punye aksi-aksi gambar macam ginilah dari Emir yang buat I dapat tido 4 hari 3 malam dekat Istana Hotel FREE.. Kalau ade contest lagi, gambar macam ni jugak la i nak hantar kot.. nampak happy kan, bukan buat buat happy..




Oh gambar dekat bawah ni adalah atas arahan Emir Rasyid.. He said "Ibu can you please take my picture when Im splashing the water"... berape kali jugak lah i ambik and berape kali jugak lah anak I ni demand kate "not like this, not like this".. Gambar ni baruuuuuuu dia approve hahaha..



Cuma satu je, Hotel Istana tak ade Kids Club, Kids Room atau ape2 aktiviti untuk kids, even dalam bilik, channel Cartoon Network atau sewaktu dengannya pun tak de..  itu yang buat Emir mati kutu sikit.. kire Swimming pool is the only place who children untuk bersuka ria selain daripada mengadap komputer 24 jam..



2 comments:

Mama Zharfan said...

pic lompat tu memang nampak sgt happy ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

mmg feveret anak2 i pun- swimming...wah emir u're so demanding :)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez