Friday, December 30, 2011

Hotel Istana - Part 4 || Evening Cocktail

Ok ok, I know some of you dah boring dah tak habis cerite pasal Hotel Istana.. Apa nak buat, I menang macam ni ntah2 sekali je kot... :) Lagipun I nak masukan dalam Trip Advisor, so kalau nak sekali upload segala gambar bercinta la kan dengan internet yang super "laju" ni..


Anyway, having to stay at Club Room, I am entitled to enjoy Club Benefits. Yes, bilik nyer same jer, tak de beze pun dengan bilik2 yang i pernah duduk kat mane2 hotel, tak besar pun, but the plus point, the benefits.. one of it, tiap2 hari boleh datang Evening Cocktail.. datang makan hehe..


This is the Club Lounge located at Level 20




Dalam ni ada ala-ala cyber cafe, magazines, TV room, pendek kate, macam Common Room la tempat kite melepak-lepak, so kalau Emir letih tunggu kiterang yang makan lame berjela ni, kiterang hantar je dia duduk depan komputer ni main game.. 





Cozy kan, Ezna, kat sini lah I cari gambar you dalam paper sementara tunggu makanan Evening Cocktail masuk mengadap :)



Makanan ok, bayangkan on the first and second day, dinner dah ade, nak jugak sumbat makan evening cocktail.. :) That's what I said, staying here was all having a good food :) makan, makan dan makan. My Emir pulak, bulat mate dia tengok strawberry.. he loves loves loves Strawberry..



Gambar diri sendiri yang serba hitam.. kasik macam ala-ala arab sikit hehe, ramai betul orang arab mai Malaysia yer.. 



The best part.. meh la i tunjuk makanan-makanan yang ada.. setiap hari tukar2 menu, ni gambar i amik untuk sehari je kot, hari lain i tak ambik..







Best!! Club Lounge tak ramai orang.. so makan pun dengan hati yang tenang.. :)


4 comments:

maszmadi said...

wow!!! makanan evening cocktail dia... mabeles...

Mama Zharfan said...

kalau i mkn2 gini, mesti gain berkilo2 heheh

Ummi Dania Yasmine said...

sedapnyer mira.....:-)

AyuArjuna BiGoshh said...

mira- i wish i dapat menang macm ni...huhu mcm anak raja huhuhuhu..makan macam2 tidur spring bertingkat2...sangatlah beshhhh

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez