Saturday, December 10, 2011

Farah Fauzana and Me

or is it me and Farah Fauzana ?? :D 

Anyway, Farah was the MC of the day during the Syarifah Iffah event at Mydin USJ. At first, i tak perasan pun she is Farah, but I know she must be one of many many artists, ye lah, sape lah sangat nak masuk shopping mall (nak nak Mydin) pakai spec hitam lagi kan.. until, she took off her sunglass, baru lah i perasan  Farah rupenyer..

So, before the event started, sibuklah I ambik gambar dulu sebelum orang lain nak ambik gambar dengan dia.. Macam kat HotFm, memang sangat peramah ok.. mulut tak berhenti bercakap..


and yes, she is one of the best MC in Malaysia per say, bukan senang nak hidupkan majlis kan.. ingat tak mase Rozita Che Wan jadi MC untuk Anugerah dekat TV tu, tak sure award ape, hancuss terus.. Farah Fauzana, talks from her experienced herself, she knows how to tackle the audience..


dari kecik sampai la orang tua dia kacaunyer.. as i mentioned earlier, event ni start lambat kan, memang lame lah Farah ni handle majlis ni sorang-sorang.. and yes, she did a good job :)


anyway, you all dekat radio stesen mane? Mira dulu Hot FM tapi sekarang ni dah beralih ke IKIM.. sebab Hubby rules the car :D







6 comments:

Mama Zharfan said...

me setia dgn sinar fm heheh

BabyBooned said...

Dia ni memang baik. Very friendly n down to earth

mama tisya said...

suka layan hot fm tp mcm lama je tk dgr celoteh fafau

Jojoe said...

Fafau ni mmg anak emas media prima kot... sebulan tatau brape income dia.. dgn jd deejay.. host..dulu siap ada her own tele series berlakon pulak..

I dgr Sinar. tapi pagi je yang best.. sy,krill n KE

Ummi Dania Yasmine said...

Fafau :-) mulut becok dier ni....hihihi....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sinar!!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez