Sunday, December 25, 2011

Emir's 5 years old concert - Hindustan..

Serious lame i mencube untuk upload Emir punye performance.. Beberapa hari jugaklah. internet connection sangatlah mendukacitakan.. Rasa macam nak putus cinta je dengan internet.. :) Tapi pagi tadi, i bangun tido, hubby cakap "dah, jangan upload video lagi nanti habis kite punye data limit"..


Takpe, yang pasti, dua dah lepas.. hehehe.. ade lagi satu, yang paling besar punye.. i nak upload sebagai kenang-kenangan Emir bile besar nanti..



Memandangkan I yang pegang kamera, mestilah I fokus dekat anak i je, sebab i tau kalau official videographer sure dia fokus kat semua orang n gambar Emir nanti ciput-ciput je kot.. :) tapi bile mak nyer ambik, iyerlah kan.. goyang sana, goyang sini.. sungguh tidak ade skil..


"Shubidup shubidup pappaaa rap, shubidup shubidup paa" ok yang tu je laa i tau hehe..





3 comments:

Adyshariz said...

alahai..nk tgok gak tapi tenet kat umah tgh slow..huhu..

ala anak sendiri, kalau kita pgang kamera pon kita amik video dia sorang jer :-)

Aleeya (Yaya) said...

woaaaa bestnye rase nak ikot skali laa hehehe

Ummi Dania Yasmine said...

hihihi cute lar emir...

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez