Sunday, December 25, 2011

Do you have the same feeling like me..

Personally, as age get matured, more we learn about the fact of life. 


So my question here.. kadang-kadang i rasa bersalah sebab ade orang dekat sebelah sana ade cerite hidup yang sangat menyentuh hati i,  tapi i di sebelah sini, dok lah cerite pasal contest, pergi sane pergi sini, Emir sane Emir sini, keje sane keje sini.. 


My life is not 100% beautiful, but sometimes, I mean most of the time, I refused to share my sad story with others. Lagipun, I tak berape gemar la kan nak cerite sedih-sedih yang sekalian umum boleh baca. Jadi, I bukukan "diary" bergerak ni sebolehnya cerite pasal yang happy-happy je. But of course, when I feel it is reasonable for me to express my feeling, I will do so.


But again, I feel guilty.. 


Anyway, now the clock is ticking at 1.22 am. My only son Emir, still terkekek-kekek ketawa tengok Elmo's World. Im telling you,  I pun tak paham ape yang kelakau sangat.. :) and as a record, dia tengah demam. Semalam memang i mengulit dia, suhu badan sampai 38.9. Dah la kene bersilat nak bagi Emir makan ubat.. Tinggi kan.. panik jugak i.. Alhamdulillah, hari ni still demam tapi getting better, jangkit dari I.. Today, both husband and son tak berapa sihat.. harap2 semuanya ok sebelum kami melepak di Istana Hotel..







4 comments:

Lelord said...

agree with u, i pun kalau boleh mmg nak share something yg happy2 je kat blog,kadang2 ada gak hari2 sedih tp tamo la citer hehehe.

kalau baca blog yg mmg menyentuh perasaan mmg menitik airmata dalam masa yg sama bersyukur dengan apa yg i ada.

Mama Zharfan said...

yep..sama mcm me..me seboleh mungkin tulis yg happy2 ajer kat my blog--nama pun miles of smiles ;)

Ummi Dania Yasmine said...

kalau sad story tu sikit2 i share...yg best best ajer...

AyuArjuna BiGoshh said...

life kan mana lah balance kalau takde happy and sad story...tapi I keep remind myself- happy + bersyukur + dugaan + tabah....

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez