Friday, December 09, 2011

BIG Winning: Syahirah Iffah - Grand Prize Winner

Siape tak happy kan bile ade orang call you and cakap you are the grand prize winner.. and the best part,  ade special ceremony untuk sambut kemenangan you..

Happy ? Yes!! Dengan harapan yang tinggi menggunung setelah dilaporkan i akan memenangi barangan Habib Jewels sebanyak RM10,000, I dengan berbesar hati dari event Jake and The Neverlands Pirates terus bergegas ke Mydin USJ untuk upacara penyampaian hadiah.

Lepas registration, ade photographer nak ambik gambar, ala-ala famour gitu, dah la kene posing depan orang ramai.. the best part, baru perasan , i pakai baju senang kedut, kalau la muka masuk paper ke ape, kedut nye lah hai baju i.. dia kate nak masuk TV.. Wallahualam TV ape..

Sebenarnyer the main highlight nak bagi tau kepada public yang Abby Abadi telah dilantik menjadi duta Syahirah Iffah. Sepatutnye majlis bermula pada 2.30 ptg tapi start pukul 3 macam tu sebab menunggu kehadiran Abby. Kalau I tak tengok FB dia, sure I ingat artis selalu lambat, rupenyer dia datang awal, tapi pihak Syahirah bawak dia pi tempat lain sekejap, tapi bile balik, jalan dah jam..

Saat-saat nak nunggu i naik kat pentas. Anyway, ade 3 orang yang dapat First Prize, and each of us received RM10,000 worth of Habib Jewels Gold

Abby tolong bagi hadiah.. sempat Abby cakap "cantiknya gold you", dalam hati i mengaku cantik.. tapi.. :)

Gambar dengan pemenang-pemenang lain.. i nyorok nun kat belakang tu hehe.. Anyway, Alhamdulillah i menang grand prize, tahun ni angin ape, grand prize i dah dua bende berkaitan dengan emas-emas.. padahal pada hakikatnya i bukan la peminat emas.. kalau tengok aksesori i, jarang benor la i nak pakai ape2..



Hadiah-hadiah nanti i tunjuk kat lain entry.. sekarang tak de mood nak tunjuk hadiah i hehehe :)

9 comments:

mama tisya said...

bestnye dpt adiah gold..die tau mira tk suka gold tu psl die bg adiah gold...tahniah mira..kalo tkmo gold nk tk sedekah kt kita..hehehe..just joking...kita pn pki gold bkn slalu gk

Mama Zharfan said...

apa2 pun congrats babe!! :) memang truly rezeki sbb lucky draw based kan :)

Wansteddy Tales said...

apelah yg mira guna eh, slalu menang GP besh2 ><

azura samsuddin said...

tahniah sis, Alhamdulillah rezeki mencurah2 yang x disangka2 :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah ye.. bila ial nak dpt bling2 ne?? hehe

mommy nazeef said...

congrats again n again bebeh!!

mommy nazeef said...

ehhh...lupe nak pesan. jgn lupe share gold tu ngn my coming soon bb! ahaks...

AyuArjuna BiGoshh said...

mira..siyes u memang lucky :) hopefully depa balas email u secepat mungkin...pray for the best :)

BabyBooned said...

wow!!! u are soooo lucky my dear! alhamdulillah!!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez