Monday, December 05, 2011

Bibik di rumah

Yes, dalam banyak-banyak kerje rumah, kerje rumah yang paling paling paling liat i nak buat adalah melipat baju.. so selalunya akan jadi selonggok macam ni lah baju bile kene lipat.. macam orang beranak 5 kan, padahal ni baju just untuk 3 orang je.. so imagine lah berapa lame i tak lipat baju hahaha.. so sekali bile kene lipat   memang ambik mase berjam-jam nak habiskan :)




you all macam mane, keje rumah mane yang paling liat nak buat?








8 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

paling liat erk..sapu sampah kot. lama gila tak sapu ;p tu kerja hubby.hehehee

mama rifQy said...

hahhahahahha..same la kite!! sangat liat...tunggu baju jadi bukit duluuu..haaha

ashra said...

usahkan mira yang bekerja,saya yang kat umah ni pun,paling mahal lipat...selagi tak sebakul kan..keke...

tapi basuh baju suka.lipatnye malas..
biasanya,da sebakul besar penuh baru lipat,duduk lah sejam dua..

Nini D.. said...

gosok baju!!
boleh sakit pinggang!

@e_da said...

sangat la sama... paling tak suka lipat baju.. kalau ada jual mesin lipat baju mmg saya orang pertama nak beli.. heheh

AyuArjuna BiGoshh said...

samalaaahhhhhhhhhhh i lagilah menimbun pagi tadi baru lipat separuh huhu

Aisyuhada said...

sama jugak.. selagi tak melimpah keluar dari bakul tak lipat, sebab tu takleh beli bakul besar2 sangat. :D

Mama Zharfan said...

hehehe me pun gitu gak, tapi biasanya me curi2 masa utk lipat kain everyday or every two days so tak jd berlonggok2 :)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez