Thursday, November 10, 2011

Winning entry: Her World September 2011

Actually dah dapat surat dari Blu Inc kate menang Aesop Her World Promotion untuk September 2011.. errr... sebenarnyer mira letak name adik Mira Mimi..



tapi yang best nyer tu, mira sungguh la tak tau name Mira naik jugak untuk bulan September tu.. Nasib baik Wan bagi tau.. 

yang kelakarnyer mira menang... mira menang...

mira menang...
.....
......
..........
.....
......
..........

.....
......
..........
.....
......
.........





mau terkejut badak Marie France tengok Mira.. mesti dia kate.. "banyak ni boleh buat business" hahahaah.. but sorry laa akak tak de budget nak lebih2 dik hehehee.. just go yang free free je :D





11 comments:

Cute MuM said...

tahniah..
sis letak nama adik pakai alamat rumah yang sama ker?

Wansteddy Tales said...

Kuatkan smgt bila kena paksa join member dia! ahahha

Mama Zharfan said...

heheh congrats mira :)

Em's Family said...

Cute Mum.. mira tak sure, but definitely i didnt put the same address.. :) so i bet yang menang ni with different address.. tips.. :)

wan: memang kuat, sebab out of budget hahaha

suzzz: thanks

Jojoe said...

bestnyer you!

mama_umar_maryam said...

pehhh,fuyoh..tu je mampu ckp,hhehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ada jugak menang voucher2 ne tapi seram nak pg..hehe

azura samsuddin said...

besnyer sis, nak g secara sukarela xde lah kan tp dah dpt yg free ni belasah saje, tahniah sis!!

.:HalogAmora:. said...

congrats mira! :D

you're such a lucky momma huhu

Em's Family said...

salam azura: oh yes, tidak lah kak mira nak serah diri pergi secara sukarela.. belum cukup mampu lagi nak sampai tahap tu.. :)

halogamora: uuuuu... my old blog friend. :) thanks ya

Cute Mum said...

ok.. tq..

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez