Saturday, November 12, 2011

While most of us enjoy 11.11.11

my third cousin, Hafidz kehilangan isteri  yang tercinta bersama bayi dalam kandungan. Mak mira call malam semalam, itupun mama dapat tahu dari Facebook sebab dalam wall Hafidz ada ucapan takziah. Sampai sekarang, tak pasti ape yang menyebabkan kematian.. kalau based on ucapan semua, tak salah nya, arwah meninggal ketika melahirkan anak.. sungguh besar pahala seorang ibu untuk anak.. 


Sesungguhnya i tak berape kenal, orang kate kalau jumpe bahu ke bahu, belum tentu i boleh cam dia cousin i.. cume mira memang kenal mak ayah mereka je, macam tu lah jugak mira rase mereka.. macam hafidz, he is the one who added my mum in his facebook.. but yes, I went for their wedding last few years..


arwah meninggalkan 2 anak yang masih kecil... sangat sedih tengok gambar mereka yang kini hanya tinggal kenangan.. *credit picture to hafidz's facebook.. semoga roh arwah ditempatkan bersama orang yang soleh... Alfatihah...







7 comments:

Mama Zharfan said...

salam takziah & al-fatihah ..sedeynya :(

mama tisya said...

salam takziah...alfatihah utk arwah

AyuArjuna BiGoshh said...

al-fatihah....takziah buat keluarga arwah..sedeyyy

nuratiqah said...

salam takziah..semoga roh arwah dicucuri rahmat..kepada keluarga arwah,semoga tabah menghadapi ujian ini..

Cute Mum said...

al-fatihah..
sedihnya baca..

BabyBooned said...

Ya Allah sedihnya... Al fatihah...

Ummi Dania Yasmine said...

sedih :-( al fatihah

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez