Monday, November 21, 2011

Papa... peace :p

Kalau pergi tempat yang ala ala bawak kite balik zaman kanak-kanak kita, bapak pun happy jugak.. walaupun penat dengan alasan mengejar anak, tapi best jugak kan papa..


Ibu.. ibu.. ibu tak boleh panjat-panjat, alasan baik, pakai skirt hari tu, kalau panjat, wah jadi makhluk paling seksi yang orang tak larat pulak nak tengok..


apa pun, dekat Megakidz Mid Valley ni adelah satu tempat panjat-panjat yang I rase paling tinggi lah i tengok budak-budak kene panjat, as usual anak i ni ada gayat sikit, mase panjat tak sedar sebab ikut geng-geng, sekali bile nak turun gune gelungsur tu, huhu, i naik pelik, apasal lah lame benor si Emir ni tak turun-turun, nak tengok tak nampak sebab tinggi sangat, akhirnya Papa kene rescue, sebab kawan dah cukup gayat dah, lepas papa datang, barulah Emir gagah berani nak turun, and bile sekali dah turun dan tau dia boleh buat.. barulah dia naik dan naik dan naik lagi..


kesimpulannya.. macam kita jugak, kalau kite tak cube, kite tak tau, tapi bile kite dah cube, dan kite tau kite boleh buat, kite akan buat dan buat lagi.. :)




7 comments:

Mama Zharfan said...

memang fun dpt bwk kids dtg tempat2 gini heheh

Nini D.. said...

kalo tempat macam nih,bukan CikMat yang excited..BAPAK dia yang lagik excited!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau mcm ne tinggi gerenti ila kena teman arief & amana

Hana said...

i pernah bawak aleesya panjat.. menyesal masuk dlm tu.. hahahah

mama_umar_maryam said...

kiz gym je pnh smpi dan jd member,yg mega ni blm smpi2 lg..eh,ade tmpt barulah critterland kt area mines

AyuArjuna BiGoshh said...

nak pergu jugakkkkk

yu131313 said...

moncler jackets for women http://www.moncler-jacketsforwomen.org
supra tk shoes http://www.supratkshoes.net
ugg boots outlets on sale http://www.cheapuggbootsoutlets.com
cheap ugg jimmy choo boots http://www.uggjimmychoo4u.com
nike heels shoes http://www.nikeheelsshoes2012.com
asics onitsuka http://www.asicsonitsukatiger66.com

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez