Thursday, November 10, 2011

Currently I am addicted to..

yes, ini semua adalah permainan dunia hahaah.. :)







I know we have few more deals' website, tapi yang kat atas atas ni lah yang selalu i jenguk dan menambahkan ekonomi negara.. :) how about you.. ??


9 comments:

Iryani Noor said...

same here... selalu beli brg2 yg merapu2 =p.. mostly aku beli kt milkadeal & groupon... =p..

mama tisya said...

br je nk wt entry psl deal2 ni tp everyday tu tk pernh terjah..slalu milkadeal,groupon & mydeal je..giler kn tgk mcm2 promo

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sama !! ila dah beli 3 voucer spa..haha

ashra said...

saya ni groupon je lah.tu pun yani yang kenalkan..hehe.baru tau,banyak lagi rupanya..ishh..tak le terjebak ni.keke

Em's Family said...

kan... sangat addicted.. mira pun sellau beli merepek2 je, selalunyer bab2 makan and photobook heheh

mama_umar_maryam said...

yeahhh, samelah, addicted dan sgt happy bile dpt kumpul credit free dgn bedne2 ni,i byk credit dlm milkadeal,siap blh g mkn free!!

Em's Family said...

zety: kan.. membazir kadang2 tu sebab macam mira kadang2 sampai terlupe pulak nak redeem

Mummy Moon said...

I have to admit all these coupon websites is new addiction, hehe

Ummi Dania Yasmine said...

kalau i tgk erkkkk takut terjebak jer...

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez