Saturday, October 08, 2011

Winning entry: Majalah Harmoni - Skechers

This is my very first winning via magazine.. :) slogan based and the top 10 creative slogan would walk away with RM100 vouchers from Skechers.. Couldnt remember what I wrote,  kalau ingat, sure dah letak sini, at least boleh jadi i punye reference jugak..



Honestly, i tak pernah own any Skechers's shoes.. so I browse, kalau tengok website, Skechers is specializing in sports shoes.. tapi in US, they do have sandals, working shoes and so on.. tapi kat Malaysia, kalau tengok gambar kat Facebook tu majoriti sports shoes .. and RM100 ni tak cukup  ni :D..


Kalau ikut surat ni, kate ade 3 stores je in Malaysia.. sekali bile I bukak website... ADE dekat Mid Valley!! stress.. sebab baru je tadi pergi Mid Valley tengok concert Emir, lepas tu punye lah lame Emir main kat Megakidz tu.. kalau I tau, baiklah i pergi redeem dulu Skechers ni, nak nak, I memang letak dalam beg pun... sabo je lah kan..




honestly i ni pun kalau weekend memang tak kose nak meredah dengan crowd kat any shopping mall .. nak pergi weekdays, tak berkesempatan.. so see how.. kene cepat sebab dari 17 sampai lah 31 October I will be stuck at Per*ma*ta...


Anyway, thanks Majalah Harmoni cos selecting my slogan as the winner.. 


p/s Emir concert hari ni.. I am so proud of him.. nak upload gambar.. tapi takes time, sebab my hubby ambik gambar, tau  je la, kalau tunggu laki i edit, takut dah basi cerite pulak, tapi kalau i nak cepat, kene la convert RAW-jpg.. leceh kan :) sekarang i upload video kat YouTube.. 736 minit ok... panjang kan







2 comments:

Mama Zharfan said...

congrats mira!!! me ada ler beberapa kali beli harmoni tu tapi so far tak pernah menang kalau i join apa2 contest :p

ashra said...

congrats myra..hehe.

hubby duk push gak ni,rajin2 lah gi masuk contest..
huwaa...tak reti lah nak meng'obses'kan diri..

agaknya kalu rajin,pasti luck pun datang kan..

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez