Tuesday, October 11, 2011

I really really

want to execute my idea.. i mean make my idea becomes reality..!! Seriously... i think it is fun, but i dunno what the audience will say about my errr "test market" idea.. i dah memang check dekat serata internet.. memang tak de sape buat lagi...

but the problem is how how how.. takut jugak, suruh orang buat kang, senyap2 dia buat jadi idea dia pulak hahahah.. laki i sendiri sibuk dengan keje dia.. so tak mau kacau

i think i can do it myself, tapi tidaklah 100% yang i nak .. kalau i buat, memang giler bapak budak kecik punye html lah ahhaha..

see how see how.. i memang make a target by 2012, this idea yang i dah terperap lame mesti mesti wajib wajib dilaksanakan.. mane tau boleh jadi my side income kan :)

InsyaAllah..



7 comments:

Mama Zharfan said...

go go go all the best babe!!

Mama Zharfan said...
This comment has been removed by the author.
Nini D.. said...

InsyaAllah :)

Iryani Noor said...

sbb xde org buat lagi ko kena start dulu...
chiok chiok beb

AyuArjuna BiGoshh said...

kasi intro jer..mana ni nak tengok huhu

ashra said...

chaiyok mira.
insyaallah....kita doakan k?
mana tau,tuah kita siapa tau..
berlipat ganda rezkinya nanti..

hehe.nak start to payah sket kan. da stat,tak menang tangan kot kan..

Ida Shaklee said...

good luck!..

make it happen. well plan..2012 ada masa lagi..

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez