Sunday, September 11, 2011

Winning entry: Red Bull Facebook Contest

Ade orang kate..

they dont trust Facebook or online contest.. 

Agree!!

Sebab dulu pun i macam gitu jugak.. 

tapi makin lame, tengok Ayu menang macam-macam.. baru2 ni dia menang RM1,500 voucher dari Giant.. yes yes, she is my sifu..

then, I gave a second thought.. 

Lagipun selalunyer contest yang di organize oleh company hadiah dia best-best.. :D

So, i pun start laa main...

SEKALI LEKAT babe!!! hehehe

that's how i bid a farewell for blogging contest huhuhu...

So, exactly few days before Raya, I participated in Red Bull contest.. 

buat cerite How to Energize your Raya...

i pun karanglaa, 

Sekali dapat winner of the day

hehehe Rezeki..

Sebelum Raya jugak dapat 24 tin Red Bull..

Memang efficient!!! Salute to Red Bull!!




Best kan... husband I pulak cepat2 simpan 6 botol untuk bawak naik gunung...

So I pun balik lah raya meninggalkan Red Bull i di Kemensah :D..

Balik dari melaka..

errr... errrr.... 

DAH HABIS!!!!

mak i dah jamu untuk orang datang...

waaaaa... tak dapat rase air free..

tak pe rezeki untuk orang kan...

yang penting, orang dapat juga bahagian I menang dari contest..

Thanks RED BULL!!!

7 comments:

Mama Zharfan said...

congrats mira!! yg ayu menang tu bukan FB tau, pic based (via mail) :)

AyuArjuna BiGoshh said...

mira.. i mng jug ared bull ni i dah sent b4 raya my details tapi takde apa2 feedback pun

Iryani Noor said...

wawawa congratss bebeh...
haha lawak arr mak ko...
tp red bull nie mmg peneman setia Farid kalu nk drive jauh2.. aku mmg tak leh tanah ngan bau die..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah tahniah..moga murahhhhhhhhhhh rezeki selalu!!

Wansteddy Tales said...

Tahniah! Mira memang penulis yg besh. Slogan contest mmg dah jadi makanan Mira dah ;D

mama_umar_maryam said...

tahniah mira! i pon mcms erik nk join yg vote based,serik bebenor

Ummi Dania Yasmine said...

red bull.....mira BULL-LEH!!!! (Boleh)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez