Thursday, September 22, 2011

Winning entry: OK Home Appliances..

Mase tu Mira nak sangat-sangat blender, sebab blender dekat rumah Mira dah tak best...
pendek kate dah tak de ummph!!!
Sekali ade contest dapat menang blender..

Pucuk dicita ulam mendatang
honestly, memang i mengharap sangat nak dapat blender ni
tapi tidak lah mengharap sangat.. (err apakah??)

takdelah, memandangkan contestnyer senang
alaa setakat LIKE dan email je organizer.. sebab tu rase tak mengharap sebab banyak je contestant lain

Tup tap.. name mira naik
wahhhhhhhh

rezeki babe!!!

tapi sebab hadiah kene ambikkk jugak kat Kelana Jaya
dah laung-laung dah kat Facebook kot2 ade orang boleh tolong

akhirnya setelah hubby mendiamkan diri
(alerr biaselah.. laki ni kalau kite suruh, tak nak nye der.. tapi bile kite dah sungguh2 care sendiri, baru kesian :p)

so barulah Encik Husband kate
"ye lah ye lah kite ambik"

:D


bukan senang ok, laki i yang hensem ni nak ambik gambar dengan hadiah i menang.. walaupun terpakse hehehe, kalau nak tau, inilah first time gambar hadiah yang i menang contest, gambar laki i ade hehe, gambar solo lagi hahaha.. 

sorilah i lebih-lebih yer papa.. first time, mestilah over sikit.. 

balik rumah meh i close up sikit hadiah blender ni

rasenyer inilah first blender yang bawah nyer empat segi.. selalu bulat kan..



honestly, sebab i duduk dekat rumah mak i mau nyer nak dekat tiga bulan.. so tak try lagi blender ni :D masih tersimpan kemas dalam almari mak i.. 


senyum...







3 comments:

Wansteddy Tales said...

Blender pn sngt besh tu :D

Mama Zharfan said...

siyes sgt besh! congrats!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yg tbaru ne sambal maker.. semua sibuk buat tag..tmasuk ila hehe

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez