Saturday, September 24, 2011

Winning entry: Disney Junior Asia

mase launching Disney Junior dulu, ade lah Disney Junior buat contest..

Grand prize, 4 tickets pergi Hong Kong Disneyland...

i nak sangat pergi Hong Kong, nak nak ingat lagi mase pergi LA tu, stop kejap dekat Hong Kong, dapat tengok Hong Kong pade luar je..

mase tu I tak pandai, one of the winner mase tu, mintak organizer stopkan dia dekat Hong Kong for few days, organizer allowed!! just pay tak sampai RM100 pun untuk reissue ticket..

I? Terus balik KL sebab dah tak de cuti..

Lagipun rindu dekat hero-hero yang I tinggalkan..

Anyway, tahu je mane2 contest yang offer pergi Hong Kong Disneyland, memang I dok menapak buat contest ni.. dah la suruh tengok dari pukul 1 sampai pukul 7..

serious i dok menapak berjam2 kat situ..

stop kejap sebab pi solat..

lepas tu sambung balik.. 

punyelah i bersungguh..

sekali orang kate dah tak de rezeki.. memang tak de..

hadiah dia Grand Prize itu saje,  yang dapat  orang Malaysia jugak, then 100 yang lain dapat Mickey Mouse toy...

so name Emir among that 100 among other contestants dari Singapore, Thailand, Philippines, dan negara2 lain yang I tak sure..

OK lah..

terubat jugaklah maknyer ngadap sampai naik muak tengok Disney Junior untuk hari tu :D


so bayangkan budak kecik yang baru tahu bace, tetibe dapat surat dari Posmen ade name dia..

waaa.. satu kampung la boleh dengar :D

nak nak bile bukak envelope tu, ade ini.....................


actually ade congrats note, tapi mane ntah anak i ni letak.. :) 

happy lah Emir kan.. Mickey Mouse pun antara cartoon yang dia suke

So, being a kiasu mum... :D

oklah kiasu contest seeker.. :p

i mestilah nak tengok ketulenan hadiah I kan..

lepas tu, mule lah operasi i belek membelek...


terus i teringat mase pergi Disney Store..

ok check.. memang genuine.. lagipun Disney Junior itself yang kasi kan...

takkan nak kasik tipu-tipu.. lagipun lame jugak hadiah ni nak sampai.. 

ade lah dalam 2 bulan .. 


lepas tu ade ini....

hi hi.. senyum terus.. so harge lebih kurang RM50++..

nak beli sendiri kat Disney Store? err errr... nak bayar tiket pun kene kumpui cantik2 dulu :d


Ini budak, habis dilenjan kan nyer Mickey Mouse tu, name nyer budak laki, tak denyer nak cium, peluk ke ape :) tapi bile tidor peluk jugak Mickey Mouse dia

so saya sudahkan entry ini dengan tengok video Emir selama 12 saat jer..


6 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

sama cam balqis punyer, tapi minnie la, tapi kami kena beli sendiri emnag mahal pun RM60 lebey kami beli sebba balqis nak2 sangat...tahniah emir...

Ummi Dania Yasmine said...

comel la mickey ni :-) err dan tuannye jugak...

Mama Zharfan said...

i miss disneyland--and emir punya mickey mouse sgt cute!

Mummy Moon said...

The soft toy is cute and I can see Emir likes it so much!

Ms J said...

mira, boleh ekk contest utk budak tp mak nya yg masuk but letak nama budak ekk..hihihi...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

takpe nanati menang contest lain dapat g sana..

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez