Wednesday, September 07, 2011

Raya Aidilfitri 2011 @ Melaka

Selamat Hari Raya

Macam mane raya?

Kiterang balik Melaka.. 

dari sehari sebelum raya sampailah raya ketiga

Setiap kali raya, haruslah posing dulu..

Mula-mula posing dengan laki..

Wah, kali ni nak salam dengan dia.. amboi!!! macam laa dia sorang jer tak buat salah :p

Takpe dah kosong-kosong.. :D


tertekan okey tengok gambar kat atas ni, sebab mak aiiii besar nya mira oiii :D..

laki i..

dia memang...

asyik book seat belakang jer.. sebab dia kate i boleh nyorok  perut dia..

Mencik!!!


Ni gambar dengan Emir..

Nasib la Emir nak posing, bukan senang Emir ni nak posing

tak ingat pulak ape bende kiterang rahsuah kan..

or he just plain sporting on that day.. 

cant remember ..

but still mate tertutup..


padang rumah mak melaka luas terbentang.. harus lah posing atas rumput ni..

nak guling2 pun boleh..

actually kat rumah mak melaka ni, kalau jogging setiap hari pun boleh kurus..

tapi kalau first2 macam mira ni nak start jogging

mau pancit jugak :D


ni antara gambar yang i suke, sekali bile zoom in...

alaaaaa

emir tutup mata...


tapi dapat jugak gambar yang i rase perfect..

ha ah..

dah jadikan profile pic kat FB pun ..

Suke!!!

semua senyum and nampak happy!!


tahu kan raya kiterang memang tak lengkap kalau tak de gambar dengan cermin ni...

ni lah raya kiterang yang ke 6 dengan cermin ni.. 

cepat je kan mase berlalu..

6 tahun cermin ni masih berdiri gah kat situ...

cume tahun ni, i tak pandang kamera

cheh..

tak pe tak pe

yang penting ade :D

SELAMAT JALAN RAYA :)

7 comments:

mama tisya said...

meriah posing2 camgini...

Ibu Emir said...

hehehe suke sekali sekala :D

Nini D.. said...

hahahha....selamat jalan raya!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

pandai nye posing anak beranak..sporting habis

mama_umar_maryam said...

cool lah gambar raye nih!!

Ummi Dania Yasmine said...

i like n3 ni....wah duit rm3,000.....sian dier mira x kasi tips...

Iryani Noor said...

aku suke betul la gambo yg bertingkat tu..
kiut jerr

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez