Saturday, September 17, 2011

If only I have a daughter..

I want her to be as helpful as her brother...








p/s tolong ibu dekat dapur buat choc chips at 1 am...


Thanks Emir!! Ibu really appreciate your hardwork and yes, your chocolate chips  are awesome!!






11 comments:

kemma said...

comeii je emir...yeah lelaki boleh..

Mama Zharfan said...

mesti ramai nak buat calon menantu ni hehhehe

Iryani Noor said...

ahaksss kiut la emmir tolong ibu kat dapur =p...

Ayul said...

hehehe so cute la emir, maybe Iris boleh jadi adik angkat emir hehehe. buat internship!

Ummi Dania Yasmine said...

wahhh senang bakal menantu u yer...emir can cook...hehehehe :-)

Anonymous said...

Mira..I have a daughter..4 yrs old..ehemmm..:P..calon tahun 2032 okay..hahaha...-achik-

ashra said...

kiutnye emir..hehe

haritu tunggu gak mira dtg umah yani,nak jumpa emir..
tapi kita stay smpi petang je laks.

mommy nazeef said...

bley buat colan menantu terbekkk ni..ahaha...sayangnyer auntie ade boboy jugek! :P

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cop!!! nak buat menantu

mama_umar_maryam said...

and of cos she'll be beautiful and puteh melepak mcm emir,heheh

BabyBooned said...

Awww supercute le emir ni. In my opinion la mira,kengkadang tu anak pompuan pun tak semestinya rajin mcm ni tau

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez