Thursday, August 18, 2011

Winning entry: Cadbury Share The Happiness

Sebenarnya kan, i dah seminggu lebih tak jenguk blog, slap me on my blog hehehe... yang I update blog tu semuaaaaaa nya auto publish, ampun yaa... i macam panik sikit seminggu ni, Alhamdulillah it is all over,  tengok je la what happen next, if it is a good news.. of course I am going to share with everyone, else, just email me mummymer@gmail.com kalau tak sabar hahahah.. :D kalau not a good news.. pun i akan share jugak, but most probably tidak lah dalam mase terdekat ni...

Anyway, hari ni Imam dari Mekah datang mengimamkan jemaah dekat surau Kemen*sah Hei*ghts.. seronoknya, ye lah i kan tak merasa lagi nak jejakkan kaki ke tanah suci Mekah, jadi bile dengar Imam ni bace, ya Allah syahdunya.. sebutan beliau sangatlah dalam dan sangat jelas, tinggal i jer tak paham bahasa Arab..

Ok fine.. back to the topic, following my entry http://emmira.blogspot.com/2011/08/top-40-cadbury-share-happiness.html and as expected I did not win any top prizes, but Alhamdulillah to win at least consolation prize among nearly 1000 entries is wonderful.. To that.. I have won myself.....


RM50 dining voucher at RasaMas, KFC or Pizza Hut




Most probably I want to go for Ayam Mas and eat together with my family.. :D insyaAllah, kene tunggu adik2 balik dulu dari kampus.. kite makan ramai-ramai okeh...


8 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya, tahniah mira...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila suka yg aym percik..dok kat melawati ke??

Wansteddy Tales said...

Alhamdulillah... tahniah Mira! makan besar tu mg besh!

ibu emir said...

Anje: thanks

Ila: mira pun rase nyer ayam mas sebab less oil.. mak mira duduk melawati

Wan: thanks... kecik2 je wan

ana-kirana said...

emir nak dpt adik ker ???hehehe

imam dari mekah tu yg jadi iman kat masjid kg baru tu ker?penah tgk dlm tv..mmg sedappppppppppp sgt dia baca...

Mama Zharfan said...

congrats mira!!
good news tu psl apa? comping ker heheh--menang GP perhaps :)

mama_umar_maryam said...

xnk slap u..hik3..aritu ade gak tgk2 gamabr winners kt fb cadbury..xpelah..dpt voucer tupon kire best tu..top 40 out of ratus2 yg hantar =)

Devi da Lil' DeviL said...

congrats mira. i pun sama..conso Rm50 voucher. baru guna rm10 beli kfc..lol..

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez