Saturday, July 09, 2011

Winning entry: By NTV7 The Breakfast Show

I refuse to talk about Bersih dan sewaktu dengannya, not in blog and not in FB.... May Allah protect us and our family...

Anyway, this morning, somebody just won something big!!!!!

Happy kan!! Jeles kan!! Haloo, jeles yang membina ok.. :) lagi kuat semangat i nak masuk contest.. nak nak yesterday, Ayu won this... 


Memang kaw-kaw la derang ni... congrats!!

I menang jugak, tapi kecik2  je hehehe.. meh i update satu entry satu winning.. let's start with


I won consolation prize, 60 minutes Spa voucher at Golden Palm Tree from Father's Day Contest via Facebook by NTV7 The Breakfast Show. Quick check at Mr. Google and found out that this 60 minutes spa massage cost around RM220.. (gilos!!)

 Source: Google..

Tapi jauh la pulak kan kalau just untuk nak spa jer.. tido sini pulak per night is so la expensive.. :D Maybe kene pi Seri Malaysia ke and enjoy the seafood galore and singgah sini untuk spa kan kan..  But anyway, I still have until end of December to redeem, a long way to go.. hehehe





   


7 comments:

Nini D.. said...

kak Mira ni memang selalu murah rezeki :)

Adyshariz said...

tahniah mira..best tu spa..releks jer

Lelord said...

tahniah2

Wansteddy Tales said...

Inilah masanya entry2 Mira pasal kemenangan saja walla! Besar kecik soal rezeki. Yang penting, menangnya ada. alhamdulillah yg mana2 pun xpa kan. Tahniah Mira & kawan2 lain :D

AyuArjuna BiGoshh said...

ada gak ya link i distu hahahaha..anyway grats beb

ashra said...

congrats mira..
hehe.
a'ah..jauh la jugak.mmg kene stay sana sbb jalan nak masuk sini pun masih pendalaman lagi.

mama rifQy said...

congrate dear..mmg sungguh Luck..alhamdulillah..REzeki anak dan ayah!!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez