Monday, July 04, 2011

Reminder: Whenever we think that we are unlucky

... sebenarnyer ada orang yang lagi susah pada kite..

stumbled this entry from Ayu's blog and i couldnt help myself to think about this cute little boy...

This cute little boy named Rafiq. I am not too sure how many months he is now.... and this is Rafiq's parents

 -comelkan ibu Rafiq -


Yes, he is still small and he doesnt even has a clue what life is gonna be, as a baby, all he knows of cos to get full attention from his parents.. but Allah Maha Besar, his mother Norma has been diagnosed with brain cancer stage 4..soon after giving birth to Rafiq.. Subhanallah..


Naluri keibuan, tentulah kite ingin menyusukan anak kite, tentulah kite ingin lihat perkembangan anak kita, tentulah kite ingin menjaga makan pakai anak kite.. Namun Allah lebih mengetahui...


Besar sungguh dugaan yang dihadapai oleh Rafiq, Norma dan suaminya Talib...


Kita hanya mampu melihat, tapi tak bermakna kite tak dapat berbuat apa-apa.. Mohon kalian memanjatkan doa semoga diringankan beban yang ditanggung oleh mereka.. Jika ada yang sudi, bolehlah hulurkan sumbangan ke

Bank : Cimb
No Akaun : 01070068677528
Nama : Noormawati Mohd Rasif

untuk maklumat lanjut boleh ke blog kakak ipar Norma yang baik hati.. Moon...





   

6 comments:

Iryani Noor said...

subhanallah.. sedih sgt..
aku baca pasal norma nie kt dlm blog ash.. kanser stage 4 tu..
semoga Allah permudahkan segala urusan keluarga ini..

Nini D.. said...

i read about this too...

AyuArjuna BiGoshh said...

moga mereka terus tabah mengharungi dugaan ni... :(

mama_umar_maryam said...

Allah..semoga Allah mudahkan dan family ini tabah ;(

Mama Zharfan said...

sgt sedih :( moga Allah mengurniakan miracle utk norma..demi baby kecik tu..

Ummi Dania Yasmine said...

me kenal norma...bed dia sebelah my mom kat HKL

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez