Friday, July 08, 2011

Ahoy to Neverland - Part 3... Meet The Bloggers.. :)

Walaupun sesi meet the bloggers usually ends up jumpe muke yang same, tetapi adalah sesi yang menyeronokkan.. sebabnya... we rarely meet each other and we do always updated with their stories,  so, bile jumpe rasa macam dah rapat.. :)

 My cousin Kak Didik, sangat handal dalam bab-bab creativity, go check it out her sewing activities at http://idoublera.com/blog

Ayu, mak anak lima, ligat lagi.. sifu i bab-bab contest ni.. mau pengsan tengok hadiah dia dapat.. rase setiap hari ade lah satu yang dia menang... tak caya, jom tengok ape hadiah yang dia dapat dekat www.ayuarjuna.blogspot.com

Sumi, sungguh lah i tak tau name betul dia ape :D panggil pun Sumi sumi jer hehehe..tengah sarat mengandung anak ke empat, laki lagi.. so sekarang empat laki, sikit lagi nak buat team futsal.. check her blog at.. www.sumijelly.com

Liza, baru kenal dia mase pergi event Disney dekat Marmalade tu.. Peramah orangnya.. small world, she knows one of my cousin Teh, do check her blog at www.charming-umi.blogspot.com

Anje, ni pun i tak tau name betul Anje ni ape heheeh.. tak tau lekat macam mane, kiterang jadi baik.. :D tapi rase yang lagi glamer anak dia Balqis kot hehehe.. :d Gambar-gambar nyer adalah sangat cantik dan rajin jugak update blog .. do check her blog at www.damiaqish.blogspot.com

Ade ramai lagi I jumpe.. tapi yang ni je yang sempat i ambik gambar.. 

So, isn't blogging interesting.. :) you have the answer...




   

2 comments:

Mama Zharfan said...

mira, cantiknya ur blouse & dress!! i like :)

littlemummydaddy said...

part jumpa blogger tue yg best!!!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez