Tuesday, June 28, 2011

They inherit this from me...

Yes, adik-adik I dah mule start suke main contest.. Sekarang ni pergi mane-mane, depa pun cari any contest form and we exchange our contest form ...

and so, my sister, Azyan won one of the contest by Cosmopolitan, yang best tu, mase dapat surat, I was upstairs and semua orang ade dekat bawah.. So Azyan ni dapat surat, she opened the letter and shouted satu rumah "kak Long, Kak long, kak long, ika menang contest"

Mak I pulak "eh eh, mak bapak ade dekat bawah, cari kak long dulu pulak " :p

and so we collected the prize at Damansara Uptown...

 Ika  (Azyan)  with one of the staff..

 Happy face.. :)

and with my other sister yang dah terror baking :D


and yes, she won complete beauty care from Garnier... :)





   

11 comments:

Wansteddy Tales said...

Sebab bila kita menang, kita share dgn famili dulu. baru rasa lebih besh menang, kan Mira :D Tahniah!

Em's Family said...

bukan mira yangmenang, adik mira yang menang :D

mummy_ayu said...

wah..best tu..adik beradik dah minat join contest..

Nini D.. said...

wow...best!!

Nia said...

berbaloi2 tu,..dpt satu set lagi! dapat bakat kakak dia ni..hehe..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

STAFF TUE JUGAKLA YG ILA JUMPA MASA AMIK HADIAH.. HEHE

Mama Zharfan said...

congrats utk adik mira!
me dh lama tak menang apa2 dari cosmo ni--kot2 dah kena blacklist--adess

yantz-yeem said...

tahniah...x kisah la sape yg menang kita turut rse gembira kan???

jom ke blog saya nak mintak tolong sikitttt jek...tq!!!

ashra said...

syiok kan mira..bila adik beradik pun sama2 aktif contest ni.bila sorang menang,kita pun rasa menang gak

mama_umar_maryam said...

hehehehe..kakak borek adek rintiklah ;)

Iryani Noor said...

wah wah... bagus la adik2 ko...

adik2 aku pon skrg tgh rajin join2 contest...

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez