Tuesday, May 03, 2011

My first small achievement in Amway...

... Alhamdulillah, segala puji pujian bagi Allah, selepas dua bulan buat Amway actively, orang kate buat perniagaan kecil-kecilan, akhirnya I berjaya jugak sampai minimum reward in Amway in my first month.. the reason jugak kenape I on off blogging huhu.. Alaa not much pun, tapi tome it is still a reward, tambahan pulak i started this business with nothing.. :)

Please remind me, I will share / reveal my inspiration stories by end of this year. Sebab i sendiri nak tengok sejauh mane i boleh pergi sampai akhir tahun 2011 ni.. Sampai Mei 2011, jujur i cakap tahun 2011 adalah tahun yang paling mencabar dalam kehidupan I sepanjang 29 tahun dilahirkan di dunia.. Yes, 2011 simpannya jatuh bangunnya diri I...


I sendiri nak tengok kejayaan I sendiri yang akan datang..Doakan I yer.. InsyaAllah..





   

11 comments:

kemma said...

tahniah....berbaloi gak tu

MamaRifqy said...

Tahniah sis!! usaha tangga kejayaan !!

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniahh mira- i know u can do it....

mama tisya said...

tahniah..insya allah ada rezeki ebih lg nanti

Nini D.. said...

tahniah kak...all the best!

mommy nazeef said...

congrats bebeh!! :) mane tau rezki jadik businesswoman yg berjaya!!

mama_umar_maryam said...

proud of u ;)..keep it up

ashra said...

congrats miera.moga makin maju ya! =)

ujie said...

congrats mira..insyaAllah one fine day, u'll become one of the successful businesswomen in amway line..amiin..:)

Iryani Noor said...

congratss bebehh....
keep it up bebehh....

mummymer said...

Thanks everyone..

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez