Friday, April 22, 2011

TIPS / SOALAN / SOAL JAWAB / FAQ - 2010 / 2011 CUKAI PENDAPATAN MALAYSIA

- Nota: Update as at  7 Februari 2014: Untuk makluman, atas sebab-sebab tertentu saya tidak lagi akan menjawab sebarang pertanyaan berkenaan dengan cukai pendapatan. Cukup sekadar posting ini dapat membantu saudara saudari.. Terima kasih

Phew.. makin dah dekat filing deadline makin banyak pulak soalan-soalan datang masuk email i mummymer@gmail.com. At first i nak buat cara-cara nak isi borang eBE 2011, tapi bile pikirkan balik, takut tak sempat nak commit, jadi macam last year mau jugak la berpeluh peluh jawab soalan.. 

IKLAN: kalau berminat nak tahu mengenai supplement yang sesuai, set bersalin yang sesuai, deodorant yang tiada alcohol, botol susu BPA free- email me at mummymer@gmail.com ya.. Iklan tamat :)
as you know I have posted few articles on tax / how to fill in BE form.. you may refer here..





banyak  jugak ni.. ni tak termasuk lagi soalan terus datang dalam inbox. hehehe.. ini adalah keje kebajikan.. harap-harap i tolong orang, datang jugak rezeki kat i.. insyaAllah.. ok..

antara soalan-soalan yang baru sampai masuk dalam comment of the entry. check it out if one of the questions related to yours..!! kindly click on the image for a larger view..



Thanks 
Amira




   

2 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah mcm kaunter lhdn.. hubby yg selalu isi utk saya..

mama_umar_maryam said...

bile kite tlg org,insyaAllah dibalas kebaikan ;)..mira, u dah senangkan byk orang tau ;)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez