Thursday, April 14, 2011

The Result!!!

First of all, ya Ampun i tinggalkan alam blogging ni untuk satu minggu.. ok laa satu minggu ni serious, i bercuti dari blogging.. sebab... i terlalu lah concentrate on facebook.. :D dulu tak suke facebook, but since facebook helps me a lot in these few months, make dengan itu i pun jatuh cinta... 

Lepas tu baru la teringat result panty liners pun tak bagi.. ok untuk tidak membuang mase... peserta-pesertanya adalah

1. Wansteddy
2. Wansteddy
3. Mama Zharfan 
4, Mama Zharfan
5. Nad @ Mama Zakwan
6. Nad @ Mama Zakwan
7. Lelord
8. Lelord
9. ann @ hatiberbunga
10. Ana Kirana
11. Ana Kirana
12. Ayu Arjuna 
13. Ayu Arjuna
14. Mama Umar Maryam
15. Mama Umar Maryam
16. Ashra
17. Nini D
18. Nini D
19. Chenta Hati
20. Chenta Hati
21. Mama Tisya
22. Mama Tisya
23. Saya happy slalu
24. Saya Happy slalu
25. Elissmie
26. Elissmie
27. Sumijelly
28. Sumijelly

Sebelum nak umum kan tu.. andai kate you wanna try intimate wash yang ade 9 natural ingredients (antaranya sireh), yang boleh bantu pulihkan keasidan vagina, especially those yang selalu ade keputihan.. just email me at mummymer@gmail.com to find out ape bende laa yang i cakap ni.. plus untuk bulan April ni ade promotion :) harge pun dalam RM16++

Ok ok, done selingan.. now the result..

sorry laa kali ni i gune Mr. Random je.. so ade 28 numbers..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 Sabar yer.. seronok pulak scroll scroll ni...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 CONGRATS E.L.I.S.S.M.E!!!!
pakai panty liners la kamu yer :D


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
kan ade dua orang yang menang :)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Congrats Ashra 
walaupun tak de Facebook, kalau dah name nyer rezeki , tetap jua datang kan..
To the winners, kindly let me have ur details at mummymer@gmail.com

Kepada rakan-rakan yang lain, thank you for participating.. 
Kalau ade rezeki I menang .. akan ade juga rezeki untuk you all, insyaAllah

Loves 
Amira




7 comments:

mama tisya said...

tahniah utk pemenang

sayahappyslalu said...

tahniah yg menang..

skrg saya tengah syok dgn says.my..
kalau minat nak join, register here: http://says.my/sayahappyslalu/invite

mama_umar_maryam said...

hik3, tibe2 cam kiut lah adiah pantyliner ;D

Lelord said...

tahniah yek

Em's Family said...

thanks untuk pemenang juga.. kan kan.. i pun fikir, hadiah pantyliners sape nak bagi kan :D

Wansteddy Tales said...

tahniah pada pemenang! tumpang happy tgk member blog menang2 ni ^^

e.l.i.s.s.m.i.e said...

dah email :)

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez