Thursday, April 07, 2011

Kalau tengah cari set lepas bersalin...

... boleh hubungi I ok, either drop a comment here or email me at mummymer@gmail.com in case lah you nak tanye pendapat I set bersalin mane yang sesuai....

KENAPE LAH I TERUJA SANGAT NAK SHARE????
- sebab Alhamdulillah up to date, antara penyumbang rezeki I.. that's why it boosts my confidence level, lagipun ramai orang dah tau pun kewujudan nyer..
- i know im sharing a good product pun :)
SET BERSALIN APE???
Sorry can't mention it here.. sape yang tau, of cos u all tau kan ape yang I cakap ni.. i teringin nak share, but guess wat, received the OFFICIAL letter from them yesterday.. hmmmmmmmmm... no advertising and mentioning the product in  any website.. Errr.. i sorang je ke yang buat?? just take a look at Mr. Google.. banyakkkk ok.. selamat dan rahmat jer.. 

ok ok rezeki masing-masing.. of cos la i mengomel kan, sebab why me why me why pick me :(... I dah remove all contents.. u no longer see anything here.. blog i bukan glamer pun, lepas tu tak sampaiiiiiii sebulan pun i letak. article tu. yang lain tu dah bertahun dah kat rumah siber masing-masing.. and still ade sampai laa sekarang...

Ok, back to the topic, kalau nak tau --- email me @ mummymer@gmail.com

WHAT SO SPECIAL??
- sebab dah lame di pasaran...
- senang nak gune.. kalau sape takut jamu tu nanti kacau baby kite, this is what you are looking for, very minimal bab-bab nak telan ni..
- bagusssss untuk elak sembelit mase dalam pantang
- herba nyer pulak telah diuji secara turun temurun
- tak de bahan pengawet, bahan pewarna, tak de perisa

 paling best HARGE BERPATUTAN....

ADE BENGKUNG JUGAK ...!!!





   

8 comments:

zahidah dihaz said...

my cousin tgh cari set bersalin...nanti try tanya if dia nak...


New Entry: <a href='http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/04/dilema-nak-teruskan-atau-tidak.html>Dilema | Nak teruskan atau tidak?</a>

Em's Family said...

orait.. thanks :)

Mama Zharfan said...

adik i dh beli set salindah la plak...

mama_umar_maryam said...

zt pki bengkung product ni dulu tau ;)..my aunty yg kasik,mmg tradisional n best ;)

yantz-yeem said...

ok nak trty n tau gaks set apa tu..nnti sy emel k...sbb tgh mengushar gaks ni...

ujee said...

nak tau gak set bersalin tu..
pls email me...ujeemie@gmail.com

Em's Family said...

Orait.. will email you :)

ida khairani said...

Hi.. apsal ek tak leh nk advertice...kat blog sendiri takleh cita ka?

anyway, ni altenatif lain ya..ramai yang sukakanya sebab memberi tenaga dan ibu pulih segera semasa berpantang

Promosi Set Berpantang Shaklee

RM100 sahaja untuk penggunaan 40 hari
40 tabs of Vita-Lea, 40 tabs B complex, 40tabs Vitamin C and 40 tabs Zinc

Tambahan rm10 untuk Alfalfa Shaklee sebagai penggalak susu

Full Pack RM215

Percuma poslaju!

Lawati Shaklee: Vitamin untuk waktu berpantang, kecantikan dan kesihatan optimum

Tq, tuan tanah!

 

| | | I'm Ibu Emir | | | Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez